NEO FAIR. Ediția I.

ECO design & manufactură concept

21-22 August

Creat de Galeria Galateca

Prima ediție a unui nou concept de târg de design – NEO FAIR, care are loc în perioada 21-22 august.

Creat și găzduit de galeria Galateca, un spațiu efervescent, aflat în inima Bucureștiului, cu o vastă experiență în organizarea târgurilor și evenimentelor dedicate artei și designului din România și nu numai, propune o altfel de experiență.


NEO FAIR aduce pe piața de profil din România o interacțiune specială între creator și cumpărător, expunând, într-un spațiu minimalist, nu doar produse, ci povestea din spatele lor. Pe 21 și 22 august susținem împreună branduri locale, descoperim poveștile creatorilor și obiecte de design cu rost, din materiale neconvenționale.

Artă de 10 lei, Atelier Muna, Atelier Resolved,  Carol beer,  Fruit of chili,  Iz de poveste,  Katerini, Natsuko,  Sabinne, TIV – Experiment de Croitorie, Wood Concert și Wooba sunt cei invitați la această primă ediție.

Susținem designul eco, conceptul de 0 pierderi fiind deviza acestui proiect pe care ne dorim să îl creștem de la ediție la ediție.

Promovăm manufactura-concept și proiectele interdisciplinare locale, sustenabile, care aduc plus valoare comunității.

La NEO FAIR sâmbătă, 21 august pe tot parcursul zilei, povestim despre bijuterii din materiale neconvenționale, haine create cu dragoste din tesături sustenabile, design de obiect, accesorii home&deco din elemente reciclate, upcycling și recycling prin workshopuri și moment creative. Nu va lipsi selecția de obiecte din NeoGalateca gallery shop.

Program: sâmbătă 21 august 11:00- 21:00, 19:00 – 21:00 prezentări&workshopuri / duminică 22 august 11:00 – 19:00/ Intrare liberă  / Detalii pe pagina de facebook neo fair și instagram neofair_galateca, dar și pe  www.galateca.ro/ www.neogalateca.ro /

Organizat de Galateca   și Neogalateca

Plăcut de radio Guerilla

Parteneri media: Glamour, modernism.ro, Biz, Agenția C’Arte, dreamingof.net, Cover stories, Kreatoria

Susținut de AQUA Carpatica, Nespresso

Galeria de artă contemporană și design Galateca/ Str. C.A. Rosetti nr. 2-4, sector1, București