PRIMAVERA 10 / SALON DE ARTĂ ȘI DESIGN

24 februarie – 31 martie 2023

Iată-ne ajunși la cea de-a zecea ediție a Salonului de artă și design PRIMAVERA. Pe 24 februarie, într-o zi specială dedicată iubirii, celebrăm creativitatea designerilor și artiștilor locali la NeoGalateca și ne lăsăm invadaţi de culori vii, texturi diverse și idei îndrăznețe.

Vă așteptăm timp de o lună, între 24 februarie şi 31 martie, cu peste 30 de artişti şi designeri români ce îşi dau întâlnire la salonul Primavera 10 dedicat artei şi designului, ilustraţiei, bijuteriei de autor şi designului vestimentar.

5 weekenduri cu surprize și lansări cu focus pe 10 artiști și designeri. În care 5 influenceri aleg  piesele preferate.  Primavera 10 include și un pop-up efervescent NEO FAIR cu design sustenabil, un nou proiect Designeri in vitrină by Gianina Corondan, dar și bijuterii vintage. Cadouri originale, unicat, colecţii capsulă pentru mărţişor sau 8 martie.

Printre invitati:  SABINNE, MADS, Florentina Giol, Anca Duse, Rad Playground, Antante Design, Marie Nouvelle, Le Dot, KATERINI, Matei Crișan, Logvin Jewelery, Maria Ladies Bug, Anayd Blu, Paul Popa, Kikimra, ZPuffers, Ematelier, Maria Paltin, Lemnia, PUR, Dianna Vasilescu, Porphyras, Culcuș, Vaze, Smaranda Laiu, tineri ilustratori și mulți alții.

Dacă nu ești din București și nu poți ajunge fizic in shop-ul Neogalateca, ne-am gândit și la tine: o selecție de obiecte unicat vor fi disponibile pe shop-ul online www.neogalateca.ro.

Facebook event aici

Organizat de Galateca și Neogalateca

Parteneri media: Glamour, modernism.ro, Biz, Agenția C’Arte, dreamingof.net, Cover stories, Kreatoria

Susținut de AQUA Carpatica, Nespresso

Galeria de artă contemporană și design Galateca/ Str. C.A. Rosetti nr. 2-4, sector1, București