Primavera

Primavera

ediția a 6-a
Salon de artă și design
20 februarie – 9 martie
Galateca
Powered by NeoGalateca

Vine primăvara, așa că ne dăm întâlnire la Galateca la o nouă ediție a Salonului Primavera, cea de a șasea. Între 20 februarie și 9 martie Salonul Primavera este locul în care găsești cadouri unicat sau in serie limitata de artă și design pentru cei dragi, simboluri de mărțișor sau pentru ziua femeii, creații handmade, dar și o colecție de bijuterii vintage. Ilustrații, bijuterii de autor, accesorii de modă, parfumuri și ținute vestimentare, semnate de artiști și designeri cool, aduc energia unei primăveri în tonuri de living coral, galben auriu sau roz teatral, echilibrate de nuanțele de pământ, neutre, liniștitoare. Albul imaculat este invadat de o paleta de culori vibrante, optimiste, jucăușe, inspirate din elementele naturale.
In cadrul Salonului Primavera au loc si workshopurile de artă și stare Despre inimi.Altfel sustinute de artista Anca Boeriu, in care cunoști artiști care au lucrat pe tema iubirii, te inspiri din creația lor și îndrumați de un artist cunoscut realizezi propria lucrare.
Ca în fiecare an la Salonul Primavera îți dăm întâlnire cu primăvara…. evenimente, workshopuri si multă bucurie.

ADRIANA PETRESCU – GEORGIANA CHIȚAC – HAMID NICOLA KATRIB – BIZAR CONCEPT – LADY MAGPIE – CLAUDIA PUSCASIU – CORINA MARDARI – CONTEMPORIA – LAURA TARȚĂU – ANDREEA GHEORGHE – SIMINA FILAT – LAURA OLARU – ALINA CIOARĂ – MARIE NOUVELLE – EFEMERE – ANDREA ZAHN – BLUZAT – RAD PLAYGROUND – IZABELA MANDOIU –MARIA STEFĂNESCU – PODOABE CU STIL – VLAD ȚENU

Powered by Aqua Carpatica, Domeniile Samburesti, Illy