Alex Manea

Alex Manea a început să pictez ca urmare a naturii sale autodistructive, iar arta a venit ca o salvare în viața sa. Este cunoscut pentru lucrarile sale viu colorate; figurative și abstracte, cu diferite tehnici și medii folosite. De obicei, da falsa impresie de simplitate copilărească. Temele abordate sunt variate de la portrete la natura moarta, subiecte abstracte până la scene din viața de zi cu zi și reinterpretări ale unot tablouri celebre. Rezonând cu Fauvismului și Expresionismului Abstract, stilul sau este in permanenta în schimbare și evoluție. Lucrările sale se afla în colecții private, hoteluri, restaurante și showroom-uri din România și din întreaga lume. Alex Manea crede ca o lucrare trebuie să ofere un sentiment diferit în fiecare zi. Arta este peste tot și toată lumea poate aprecia orice piesă de artă. Lumea are nevoie de mai multă artă, nu de critici. Arta nu trebuie explicată.
Cu lucrarea Genesis Alex Manea va participa la Bienala de la Salerno de anul acesta și la Bienala de la Florenta de anul viitor. Alex Manea trăiește și lucrează în București.

“Genesis”
Assemblage on canvas
100×120 cm
2019
Cu această lucrare Alex Manea va participa la Bienala de la Salerno de anul acesta și la Bienala de la Florenta de anul viitor

Proiect inițiat și organizat de galeria Galateca
Co-organizator: Asociația culturală Neo Art România
Proiect susținut de George – primul banking inteligent
In parteneriat cu Centrul Cultural Expo Arte, Dinu, Urse si Asociații, Asociatia Love Art, AQUA Carpatica

Parteneri media Biz, modernism.ro, agentiadecarte.ro, Radio Romania Cultural

#contactless, #stamcasa, #galerievirtuala, #art, #separatdarimpreuna, #doaronline, #artonline
#expoarte #aquacarpatica #galateca #galatecagallery #neoart #neoartromania #artaincarantina #niciozifaraarta