Ana – Maria Panaitescu

Ana-Maria Panaitescu, n.25 februarie 1968, este membru al Uniunii Artiștilor Plastici, București, secția pictură, absolventă UNARTE, clasa Prof. Cezar Atodiresei. Pictor liber profesionist, grafician web, ilustrator, artist plastic/scenograf la UNATC, Facultatea de Film, Ana – Maria Panaitescu a participat la expozitii de grup și expoziții personale în galerii de artă din București, ambasade, cluburi, lucrările ei fiind în colecții particulare din Statele Unite, Austria, Germania, Italia. A realizat si ilustrații pentru tipar și pentru site-uri web si este autor al manualului de educație plastica pentru clasa a 9a, editura Teora.

„Somewhere I Have Never Traveled”.

Assamblage, 2020

„O colecție de pământ din toată lumea, pământ pe care mi l-au adus cei din jur, din călătoriile lor. Pentru mine, călătorii nefăcute, călătoriile celorlalți, fiindcă eu nu prea plec; mai nou, noi toți nu prea călătorim. :-)”
Ana – Maria Panaitescu a folosit ultimele săptămâni în mod oarecum „egoist”, bucurându-se cumva, de timpul pe care l-a putut investi în lucrările sale. Unele erau începute și avansau în ritm lent. Pe altele le lucra „în cap”, ceea ce a fost destul de chinuitor. Acum a avut răgaz să se ocupe de ele. Urma sa expună pe 29 martie la Căminul Artei, alături de câtiva colegi de facultate. Nu s-a putut acolo.

Proiect inițiat și organizat de galeria Galateca
Co-organizator: Asociația culturală Neo Art România
Proiect susținut de George – primul internet banking inteligent
In parteneriat cu Centrul Cultural Expo Arte, Dinu, Urse si Asociații, AQUA Carpatica

Parteneri media Biz, modernism.ro, agentiadecarte.ro, Radio Romania Cultural

#contactless, #stamcasa, #galerievirtuala, #art, #separatdarimpreuna, #doaronline, #artonline #expoarte #aquacarpatica #galateca #galatecagallery #neoart #neoartromania #artaincarantina #niciozifaraarta #anmariapanaitescu