Raluca Ilaria Demetrescu

Raluca Ilaria Demetrescu, născută în 1969 în Bucureșți. A absolvit Universitatea Națională de Artă secția Pictură în 1996 și postuniversitar Diplomă de Studii Aprofundate la Sorbona 1, Arts Plastiques Paris 2001. Artista vizuală, cronicar, curatoare coordonează și conduce galeria de tip Artist-run Space care are activitate de promovare a artelor vizuale si a artiștilor contemporani români. Trăiește și crează în Bucureșți. Expune în țară și străinătate. Are lucrări în colecții din țară și străinătate.

Arta pe care o produce este una intimistă autobiografică cu accente de autofictiune. Chestionează mediul în care trăiește: intim, social urban, abordez tema minorităților sexuale și etnice, și se poziționează într-o ideologie feministă. Practic o apropiere nemijlocită de subiectele sale.

Artist talk astăzi, 23 mai, ora 18:00.

Proiect inițiat și organizat de galeria Galateca
Co-organizator: Asociația culturală Neo Art România
Proiect susținut de George – primul banking inteligent
In parteneriat cu Centrul Cultural Expo Arte, Dinu, Urse si Asociații, Asociatia Love Art, AQUA Carpatica

Parteneri media Biz, modernism.ro, agentiadecarte.ro, Radio Romania Cultural

#contactless, #stamcasa, #galerievirtuala, #art, #separatdarimpreuna, #doaronline, #artonline #expoarte #aquacarpatica #galateca #galatecagallery #neoart #neoartromania #artaincarantina #niciozifaraarta #animatie