Anniversaire – Salon de arta si design @Galateca

ANNIVERSAIRE_afis_500mmX700mm_3mmBLEED_Q_cu VERNISAJVineri, 6 ianuarie, orele 19:30 Galateca celebreaza  1 an de expozitii si evenimente dedicate artei  contemporane si designului printr-un evenimnet dedicat. Intre 30 noiembrie si 11 ianuarie Galateca  imbina intr-un mod creativ mai multe tipuri de arta si design, de la gravuri, pictura in guasa si ulei, desene, sculpturi, pana la design de obiect intr-un salon de arta contemporana si design „Anniversaire”. Conceptul original transforma spatiul galeriei intr-o casa, in care obiectele de arta si cele de design se intalnesc si se pun in valoare reciproc. Astfel, lucrari ale unor renumiti artisti contemporani, precum Mircea Roman, Aurel Tar, Simon Henwood, Predrag Popara, Mircea Nechita, Vlad Tenu vor intra intr-un dialog imaginativ cu obiecte de design de la branduri recunoscute (Muuto, Ango, Pols Potten sau Leitmotiv), intr-un scenografie originala.

In completarea salonului, Galateca continua seria camerelor de autor cu trei nume reprezentative pentru arta romaneasca contemporana: Daniela Fainis, Marian Zidaru si Silviu Oravitzan.

Galeria Galateca in luna decembrie  anunta multe evenimente asociate salonului. Astfel pentru iubitorii de moda si de design, a pregatit 3 weekend-uri speciale, in care se va  lansa noua colectie de la Seletti si colectiile capsula UnaCaLuna sau Le petit indigent. Va asteptam in toate cele 3 weekend-uri  cu un brad tematic creat de un designer renumit, invitati speciali si cu reduceri la produse selectate. In plus, cei de la Designist au ales Galateca sa fie spatiul pentru „Made in RO Sneak Peek” , avanpremiera noilor colectii semnate de designerii romani ce vor fi  lansate in cadrul Made in RO – Târg de design românesc, ediția a III-a.