APEL DE PROIECTE #contactless 2021

15 aprilie – 16 mai 2021

A doua ediție #contactless documentează noile ritualuri pe care individual și social le-am dezvoltat în această perioadă atipică, în care deja se schimbă paradigma mondială.

Din 15 aprilie, de Ziua Mondială a Artei, lansăm apelul de proiecte #contactless2021 noile ritualuri.

 Astfel te aşteptăm să participi la secțiunea on line a proiectului în cadrul căreia, în intervalul mai-iulie vom prezenta zilnic pe canalele media ale galeriei și ale partenerilor, câte un artist cu film de autor, lucrare filmată, gif sau animaţie, artist talk sau orice altă formă video nu mai lung de 6-7 minute care să ilustreze tema propusă.

Aplică pe galerie@galateca.ro până duminică 16 mai 2021, ora 24:00.

Timp de trei luni, aprilie- iulie, fizic și online, cu o dublă perspectivă propunem un proiect de artă, dar și o bază de date ce arhivează acest nou fenomen, realizat într-o perspectivă interdisciplinară (am invitat și oameni de comunicare, marketing sau manageri culturali sau sociologi).

În iulie vom realiza o expoziție de o săptămănă cu proiecția tuturor lucrărilor video și cu o analiză sociologică a noilor ritualuri.

Galateca lansează #contactless2021, NOILE RITUALURI pe data de 16 aprilie și te invităm să urmăreşti zilnic online pe invitații noștri la evenimentul de tip performance live – Atelier de artist/ Birou pentru o oră, în cadrul căruia aceștia, lucrează, desenează, cântă și discută cu invitați surpriză timp de o oră, în fiecare seară  în transmisie live pe canalele media ale galeriei Galateca și ale partenerilor.

Atașăm formularul de înscriere.

Stay safe

#contactless 2021

NOILE RITUALURI

FIŞA DE ÎNSCRIERE                           

Termen limită: duminică 16 mai 2021, orele 24:00

 Aplică pe galerie@galateca.ro

Cu mentiunea in Subiect: #contactless2021 noile ritualuri

  • Nume/ prenume :  
  • Scurtă biografie si statement, maxim 2500 caractere:
  • Data, locul nașterii, țara de reședință:
  • Titlul lucrării______________________________________
  • Format :
  • Filmul de autor, giful sau animaţia vă rugăm să o transmiteţi într+un format mic , care să permită încărcarea în condiţii optime pe site şi platformele noastre de promovare.
  • Vă rugăm să nu trimiteţi linkuri zoutube sau vimeo sau rhive parolate
  • Contact: email:                                                           telefon: ______________

Prin înscrierea în cadrul concursului participantul cedează organizatorilor drepturile de difuzare și promovare al lucrărilor trimise, pe toată perioada de derulare a proiectului #contactlessnoileritualuri în scop de promovare şi informare-publicitate.

Semnătura________________________________

Semnarea documentului atestă acceptul cedării drepturilor de autor asupra lucrărilor pentru prezentare și promovare.               

Data:  

Va rugăm să transmiteţi toate informaţiile în format word.