APEL DE PROIECTE CSWeek

❗️APEL DE PROIECTE❗️
FII PARTE DIN SĂPTĂMÂNA SUSTENABILITĂȚII CREATIVE ȘI DIN NOUA COMUNITATE 👉🏻proiect pilot în București

👉🏻ARTIȘTI ȘI DESIGNERI, SPATII ȘI INIȚIATIVE, COMPANII ȘI ASOCIAȚII 👉🏻 GERERĂM ÎMPREUNĂ O REȚEA ȘI O PLATFORMĂ DESPRE SUSTENABILITATE ♻️ www.csweek.ro ❗️

Împreună arătăm că se întâmplă și multe lucruri pozitive: Lasă-ți amprenta asupra viitorului!
Aplică până pe 11 mai ora 24 la contact@neoartromania.ro

❗️dacă doriți să vă deschideți porțile vizitatorilor în perioada 12-21 mai vă rugăm să completați și secțiunea Eveniment colateral.

Suntem înconjurați de inițiative sustenabile creative. Inițiative interesante, de impact, exemple pozitive, realizate în România de artiști și designeri, arhitecți și performeri, comunități creative, companii, ONG-uri. De ce să nu-i aducem pe toți împreună?
Scopul CSWeek este să aducă împreună comunități diferite, artiștii, industriile creative, mediul corporate, activiști și ONG-uri, publicul larg, pentru a prezenta inițiative sustenabile pozitive, studii de caz și exemple de bună practică, exemple diverse, soluții, inițiative locale și internaționale, reunite de platformă internațională. Dorim ca împreună să arătăm că se întâmplă și multe lucruri pozitive: Lasă-ți amprenta asupra viitorului!
Proiectul pilot începe în București cu data de 22 aprilie 2022 – Ziua Pământului, cu lansarea apelului de proiecte pentru harta online a SĂPTĂMÂNII CREATIVITĂȚII SUSTENABILE.


În mediul online, platforma colectează informații și resurse legate de sustenabilitate generând un pilot pentru Rețeaua Română de Sustenabilitate Creativă (Romanian Network for Creative Sustainability). Platforma este o bază de date și informații pe tema sustenabilității work in progress. www.csweek.ro reunește totodată toate resursele proiectului.
Offline, în perioada 12-21 mai, CSWeek – expoziția centrală -la Galeria Galateca și turul de artă sustenabilă în oraș. Expozițiile sunt completate de o serie de evenimente și activități precum: exemple de artă, design și arhitectură sustenabilă, film, performance, conferințe și prezentări care vor fi transmise și în mediul online.
Ținta noastră:
Unirea practicilor locale creative sub același „acoperiș”, arătând impactul sustenabilității în societatea noastră și cât de simplu este pentru noi, pentru fiecare dintre noi, să ne lăsăm amprenta în viitor, pentru un viitor mai bun.