Concurs de proiecte GRAFICA TÂNĂRĂ

14.06.2019

GRAFICA TÂNĂRĂ

Supermarketul de ARTĂ

Concurs de proiecte 2019

Deadline aplicații: 26 iunie

Deadline predare lucrări: 28 iunie

Expoziție: 4 iulie – 31 august

 

Galeria Galateca și Asociația Neo Art România organizează și în 2019 proiectul GRAFICA TÂNĂRĂ, ediția a doua,  dedicat tinerilor artiști  şi realizat în parteneriat cu Uniunea Artiștilor Plastici din România – Filiala Grafică București și Universitatea de Arte București.

În acest an GRAFICA TÂNĂRĂ are ca subtitlu Supermarketul de ARTĂ şi are ca scop promovarea tinerilor artişti pe piața de artă.

 Galeria Galateca organizează proiectul GRAFICA TÂNĂRĂSupermarketul de ARTĂ, în două etape: 

  1. depunerea aplicațiilorîn cadrul concursului de proiecte, on-line, până la data de 26 iunie 2019, cu selectarea lucrărilor și anunțarea artiștilor la dată de 28 iunie.
  2. predarea lucrărilor – artiștii selectați vor aduce lucrările la galerie până pe data de 2 iulie orele 20:00

Evenimentul expozițional, GRAFICA TÂNĂRĂ. Supermarketul de ARTĂ, se va desfășura în perioada 3 iulie- 31 august și își propune susținerea și promovarea proiectelor de artă vizuală ale tinerilor artiști (până în 40 de ani), membrii stagiari ai UAP și  absolvenți ai institutelor de artă în demersul lor artistic și în procesul de integrare în arta contemporană românească. De asemenea, în cadrul parteneriatului strategic, tradițional, cu Universitatea de Arte București, programul vizează mai buna integrare a absolvenților de licență în circuitul artei contemporane naționale.

Regulamentul și fișa de înscriere se regăsesc atașat, precum și pe: www.galateca.rowww.neoartromania.roși .

Coordonatori: Anca Boeriu și Andreea Sandu.