Darul de cARTE

17.12.2016

dada-noel-cadoul-carte

Sâmbătă, 17 decembrie 2016, ora 11.00, Galeria Galateca din București (str. C.A. Rosetti, nr.2-4) vă invită la un eveniment special: DaDa Noel: Darul de cArte, în cadrul căruia copiii invitați la eveniment vor primi un dar de cArte, după ce vor asculta, în premieră, câteva povești scrise și citite de Dan Mircea Cipariu. Însoțirea copiilor este obligatorie, iar taxa percepută de organizatori (90 lei) reprezintă contravaloarea darului de cArte (ales chiar de părinți!) și a unei tratații.

”Sunt bucuros să pot citi, în atmosfera fastuoasă a Crăciunului, câteva povestiri inspirate de nepoțica mea adorabilă, Valentina. Voi citi din două proiecte în pregătire, romanul Planeta Puzzle și cartea Povestiri din Ținutul Tei. Voi fi emoționat să dăruiesc unor copii, la sfârșitul lecturii mele, darurile alese de părinți, bunici, unchi și mătuși.”, a declarat Cipariu Dan Mircea.

AgentiadeCarte Ro este partenerul media al evenimentului. Cunoscuți designeri vestimentari vor prezenta, în săptămâna 12-18 decembrie 2016, în cadrul Galeriei Galateca, opere unicat dedicate copiilor de toate vârstele.

Rezervările la eveniment se fac la adresa de email galerie@galateca.ro sau la telefon 0787777878.