Eveniment All about love

Pe 8 februarie, ora 19:00 vom celebra dragostea printr-o seară de performance și artist talk dedicată cuplurilor de artiști prezenți în expoziția All about love, dar și artistelor invitate în cadrul conceptului. Eveniment inclus în Doi Joi.

Intre 25 ianuarie și 10 februarie Galateca vă invită să celebrăm dragostea prin artă și design. All about love, o expoziție construită în trei secțiuni, o parte cu lucrări create de artiste, o zonă dedicată cuplurilor de artiști și un rezervată designului. Astfel picturile, gravurile, sculptura textilă, alături de obiectele de design, ceramică, bijuteria de autor sunt semnate de Andra Achim, Adriana Băloiu, Anca Boeriu, Brândușa Bontea, Raluca Ilaria Demetrescu, Mariea Petcu Chioibaș, Maria Laura Şonfălean, Nicoleta Tarcea, Patricia Teodorescu, alături de cuplurile Andreea Cazacincu și Bogdan Cazacincu, Simina Filat și Emil Ivănescu, Alina Rizescu si Bogdan Ștefănescu, Anca Smarandache și Petre Staicu, Cristian Samfira și Ștefana Samfira și designerii Sabina Georgescu (SABINNE), Maria Paltin și Diana Vasilescu.

Colecții atent curatoriate, sensuri subtile, forme și texturi și tot atâtea viziuni.
O expoziție dedicată dragostei de artă și design.

Dragostea înseamnă poate romantism, poate narcisism, poate pragmatism, fiecare se poate regăsi în orice ipostază. What’s love all about? O întrebare la care așteptăm răspunsurile voastre.

www.neogalateca.ro #design #art #contemporaryart #valentine #shopingonline #shopingart #galateca #neogalateca

Parteneri media : modernism.ro, Biz,Agenția C’Arte, dreamingof.net, Cover stories, Propagarta
Susținut de AQUA Carpatica și Domeniile Sâmburești