IA. Poarta spre infinit

 • Ziua Universala a IEI

  Ziua Universala a IEI

  Ziua Universala a IEI la GALATECA 23 -24 iunie Noaptea de Sanziene, 23 spre 24 iunie (incepand cu ora 20.00), se anunta o noapte magica la galeria de arta contemporana si design GALATECA, o noapte in care sanzienele vor fi fetele imbracate in ie. Va invitam la cea mai frumoasa … mai mult »

 • Marcel Lupse

  Marcel Lupse

  Nascut la 21 august 1954 la Dej, absolvent al a Institutul de Arte Plastice „Ion Andreescu” la clasa profesorului Vasile Crisan, participa din 1980 la expozitiile organizate de filiala Cluj si apoi filiala Cluj-Bistrita-Zalau a U.A.P. Din 1989 este membru U.A.P. din Romania la sectia Pictura. In 1990 se stabileste … mai mult »

 • Aurel Tar

  Aurel Tar

  Nascut in 1973, in Sebes Alba, Aurel Tar este absolvent al Universitatii de Arta si Design din Cluj-Napoca. Artist vizual post-pop, lucrarile sale surprind diverse aspecte ale globalizarii, ale muxurilor culturale si ale problemelor identitare. Dupa cum declara si artistul, ele sunt un amestec armonios de “pictura conventionala 7 street-art”. … mai mult »

 • IA esti TU!

  IA esti TU!

  IA Iuliei Gorneanu, director Galateca La Blouse Roumaine a daruit IA cu aripi iar zborul Maiastrei a pornit anul trecut din Galeria Galateca. Dintre zecile de ii pe care le port si care ma poarta printr-o nedeslusire de semne si simboluri, am ales ia devenita celebra gratie campaniei sustinuta de … mai mult »