Incepe #Contactless Art Wall

17.04.2020

Proiect on-line – partea a doua – aprilie/mai 2020                              

 #Contactless, cea mai recentă expoziție inițiată de galeria Galateca este un proiect adaptat condițiilor actuale de distanțare socială, exclusiv online, cu activări și discursuri despre și cu artiști.  Din 18 aprilie #Contactless devine o platformă on-line de susținere a artei contemporane. Astfel inițiem  #Contactless art wall, partea a doua a conceptului. Peste 40 de artiști, din toate zonele de exprimare artistică (de la pictură, la video și performance) câte unul pe zi, vor fi prezentați cu o selecție din lucrările trimise, filme sau imagini reprezentative, animații sau stări, curatoriate de echipa Galateca și expuse în spațiu virtual, într-un concept inovator, pe site, facebook și instagram, zilnic la aceeași ora. Lucrările prezentate sunt selectate  ca urmarea a apelului de proiecte.  Săptămânal vom iniția o serie de art talks (între 4 și 10 evenimente on-line în prima lună), la care vor participa atât artiști invitați, care sunt deja o prezență importantă pe scena culturală, cât și artisti emergenți, selecționați din apelul de proiecte, pe care îi invităm să interacționeze cu publicul on-line #contactless.

#Contactless Art Wall este un proiect online ce rămâne deschis atât celor ce doresc să ne susțină în acest demers , cât si artiștilor ce se regăsesc în acest tip de manifestare.

Artist talk Daniel Radulescu aici 

Artist talk Bogdan Cazacincu aici

 

Powered by Centru Cultural Expo Arte,  AQUA Carpatica, NeoArt Romania

#contactless#stamcasa#galerievirtuala, #galateca, #doaronline, #art #separatdarimpreuna #doaronline #artonline #sculptura #expoarte #aquacarpatica #galateca #galatecagallery #neoart #neoartromania