„Interludii ” de Cornel Brad @Berlin

02.12.2015
invitatie_2015_Berlin
Galeria Galateca împreună cu Institutului Cultural Român și Galeria ICR Berlin itinerează în luna decembrie expoziția de fotografie „Interludii”, semnată de Cornel Brad. Reunind portrete ale soliștilor, dirijorilor, instrumentiștilor și dansatorilor care au participat la Festivalul Internațional George Enescu, expoziția ne introduce in culisele marelui eveniment muzical.
 
Mari artiști precum Sir Neville Marriner, Marek Janowski, Murray Perahia, Antonio Pappano, Boris Berezovski, Christian Zacharias, Ottavio Dantone, Dimitry Sitkovetsky, James Judd, Semyon Bychkov, Katia & Marielle Labeque, Vladimir Jurowsky, Alexandra Dariescu, Maxim Vengerov, Pinchas Zukerman, Vadim Repin, Boris Brovtsyn, Iosif Prunner, Fazil Say, Elisabeth Kulman, Anita Hartig, Julian Rachlin, Mariss Jansons, Lawrence Foster și Ioan Hollender sunt portretizați în această expoziție. Titlul „Interludii” relevă cititorului plasarea în timp a actului fotografic, în momentele de pauză dintre repetiții și spectacole, în principal în culisele sălilor de spectacol.
Fotografiile se regăsesc și în albumul, lansat la galeria Galateca din București, în iulie 2014, în colecția Iglooart, editura Igloo Media.  Prin amplitudinea și ineditul listei de personalități portretizate, precum și prin spațiul și contextul în care a fost realizat, catalogul este o premieră editorială în România.
 
Expoziția se va deschide miercuri, în data de 2 decembrie de la orele 19.00, în prezența curatoarei Roxana Gibescu și va putea fi vizitată până la sfârșitul anului.