Parfumieri, poezie, muzica si… inspiratie. Hierogamie, un regal al simturilor la GALATECA

08.05.2013

894713_561617077203748_1199219382_oNu stim voi, dar noi adoram parfumurile. Asa ca atunci cand am auzit ca vor veni cinci parfumieri sa ne povesteasca despre esente, retete secrete si pasiune, ne-am spus ca o astfel de intalnire nu trebuie ratata. Andy Tauer, Neela Vermeire, Vero Kern, Sebastian Fishenich si Tobias Mueksch sau Laboratorio Olfattive sunt celebrele nasuri ce ne vor rasfata simturile, intr-un eveniment ce aniverseaza cinci ani de frumos si inspiratie semnate de Createur 5 D’Emotions.

O picatura de parfum, un strop de creativitate si multa pasiune. Cine o cunoaste pe Alexandra Paven, artizanul de frumos din spatele brandului, stie ca maine vom experimenta ceva…. unic… Hierogamie.

Arome rafinate, ce spun povesti, poezii inedite ce ne rascolesc, o muzica nascuta dintr-un spirit liber, o armonie a simturilor perfecta, irepetabila.

Povestea fiecarui parfumier s-a nascut din pasiune. Andy Tauer ne propune parfumuri iesite din comun, create din dragostea pentru arome. Neela Vermeiere aduce esente intense indiene ce spun istoria pamantului natal, dar sunt si incarcate senzorial cu amintiri. Vero Kern cucereste prin puritatea si autenticitatea parfumurilor sale. Laboratorio Olfattivo este un work-shop artistic, ce decodeaza fiecare aroma la nivelul de arta. Bineinteles ca nu putea lipsi si abordarea clasica a acestui univers prin viziunea lui Sebastian Fischernick si a lui Tobias Mueksch.

Hierogamie….

Galerie