„POVESTEA RESCRISA A IEI” Un eveniment – concept GALATECA si DALLESGO

galateca_poster

Joi, 1 august, orele 20:00, Galateca și Universul DallesGO organizează “Măiastra- povestea rescrisă a iei“, o prezentare de mod creată in jurul conceptului “Ia Ready to wear“, o aducere în contemporaneitate a unuia dintre cele mai simbolice elemente ale portului popular, ia. In introducere vor vorbi despre tradiții, istorie și elemente stilistice Iulia Gorneanu, director artistic Galateca si Ovidiu Buta, stilist și profesor Dalles Go.
Dupa Noaptea de Sanziene, manifestarea continuă seria proiectelor inspirate de expoziția “Măiastra – Povestea nespusă a iei“, găzduită la Galateca, instalația de artă ce propune o nouă abordare a iei, ca element de artă, dar și simbol identitar.
Manifestarea este un eveniment – concept realizat în parteneriat cu Dalles Go, cea mai creativă și interactivă platformă de cursuri after – work, a cărei echipă de stiliști, sub îndrumarea lui Ovidiu Buta, vor integra din punct de vedere stilistic, ia în ținutele moderne, într-o prezentare de modă inedită. Ii moderne sau vintage și obiecte vestimentare ale unor renumiți designeri români, elemente tradiționale și moderne alăturate pe catwalk într-o rafinată defilare de modă. O seară de artă, tradiție,fashion și modernitate la Galateca.
“Maiastra – Povestea rescrisă a iei” este un prim eveniment – concept marca GALATECA și Universul DallesGO, susținut de AFI Palace Cotroceni, Radio Guerilla, M1Crama Atelier și de revista ALL HOLLOW, revistă independentă de modă și fotografie din România.

.

Galerie