Salon de artă, concert, workshopuri …..Anniversaire 9.Noi

Galeria de artă contemporană și design Galateca, unul dintre cele mai longevive și vibrante spații culturale din inima capitalei, aniversează 9 ani de existență. În mod tradițional, organizăm cu această ocazie o serie de evenimente speciale împreună cu prietenii și colaboratorii galeriei, respectiv un salon de design intitulat ANNIVERSAIRE 9. NOI, o serie de ateliere tematice, o expoziție de artă contemporană și un concert de Crăciun, inițiat de artistul Romeo Cornelius, cu titlul Joy to the world.

În intervalul 1 decembrie 2021 – 8 ianuarie 2022, galeria devine un spațiu multidisciplinar, în cadrul căruia se vor întâlni zeci de artiști vizuali, designeri, performeri, oameni de comunicare, inclusiv parteneri media importanți, și, desigur, publicul prieten, într-un format hibrid, fizic și online, specific perioadei.

Concertul aniversar este organizat pe 15 decembrie, în cadrul galeriei și susținut de contratenorul Romeo Cornelius, acapella. Cu o experiență vastă în organizarea și producția de evenimente culturale diverse, am învățat că doar împreună cu parteneri puternici putem face performanță.

În plus: organizăm o serie de ateliere creative, design de obiect, design floral, eco-printing și multe altele, ce pot deveni ocazia perfectă de relaxare sau team-building, precum și lansări în cadrul salonului aniversar, artist-talks, evenimente NEOXmas.