The Rest is…Yesterday Pop-up Store. Ediția a II-a

06.05.2017

THE REST IS YESTERDAY

Sâmbătă, 6 mai – orele 11.00 – 16:00 si duminică, 7 mai – orele 12:00 – 20:00, vă așteptăm la a doua ediție a salonului lunar The Rest is…Yesterday. În scenografia expoziției lui Octavian Neculai, desprinsă parcă din realismul magic, Pop-up Store-ul propus de Galeria Galateca leagă lumi, dăruiește, inspiră și emoționează. Redefinește conceptul de cultură vintage, celebrează stilul și inovația în fashion-designul de autor.

Lumini și umbre, ieri și mâine, retrofuture fashion: Podoabe cu Stil – Antique & Vintage Jewelry în dialog cu Studio Cabal Clothing.

Pentru Pop-up Shop-ul „The Rest is…Yesterday”, Studio Cabal a pregătit o selecție specială a pieselor-vedetă din colecțiile anterioare alături de cele mai noi creații, ajutându-ne să transmitem feminitate, boemie, mister dar și determinare, seducție, putere.

Despre selecția pregătită de Podoabe cu Stil – Antique & vintage jewelry deconspirăm, deocamdată, doar atât: veți putea admira cea mai spectaculoasă colecție de bijuterie Art Deco și, de ce nu, achiziționa cele mai speciale piese din epocă.

În plus, reduceri, oferte, surprize, tombolă, o atmosferă unică, o experiență de neuitat.

Intrare libera