Vernisaj Epoca de aur: ieri și mâine I Andrei PANDELE/ Sibiu

22.03.2024

După București și Timișoara, expoziția de fotografie a lui Andrei Pandele, organizată de Universitatea Brighton (UK), Asociaţia Culturală Neo Art România și  Galeria Galateca își continuă periplul laSibiu, având o nouă perspectivă, Epoca de aur: Ieri, (azi) și mâine de  Andrei Pandele, o expoziție de fotografie cu intervenție a studenților UNA București coordonați de Anca Boeriu, curatoare Uschi Klein și Andreea Sandu. Proiectul inițiat în 2023 cu ocazia împlinirii a 35 de ani de la Revoluție, va fi găzduit în perioada 5  – 17 aprilie 2024, în spațiul Primăriei Municipiului Sibiu, partener al manifestării și cu susținerea Muzeului Național Brukenthal .

Expoziția-dialog face  parte din seria de proiecte România – Anglia, o colaborare a galeriei Galateca cu Universitatea Brighton, UK, propune publicului o serie de lucrări, desene și gravuri, realizate de studenții de la Departamentul grafică de la UNArte coordonați de Anca Boeriu pe parcursul unui semestru, inspirate din amintirile de familie dar și din informațiile din spațiul public, demers inițiat în cadrul unui workshop parte din expoziția de la București, alături de fotografiile lui Andrei Pandele, pe care le-a realizat în anii 1970 și 1980.

Vernisajul are loc pe 5 aprilie ora 19:00, în spațiul Primăriei Municipiului Sibiu. Expoziția rămâne deschisă în perioada 5 – 17 aprilie 2024. Intrare liberă.