Vernisaj online What’s next ?

Pe 14 decembrie Galateca a lansat, exclusiv online, proiectul What’s next? aflat sub sloganul ”Let’s move on. Art can help”. Despre concept au vorbit curatoarele Anca Boeriu și Andreea Sandu, împreună cu Mihaela Dedeoglu, realizatoarea emisiunii Zebra, de la RFI.

20% din valoarea lucrărilor vândute constituie un fond de burse pentru tinerii artiști

Mai mult decât o expoziție de artă contemporană, What’s next? aduce în fața privitorului o selecție de lucrări semnate de artiști tineri și marchează lansarea platformei culturale neoart.center, o platformă sustenabilă, cu funcționalități multiple și care își propune să devină un instument viabil de susținere al artei contemporane, precum și de educație, pentru publicul larg. Lansarea platformei neoart.center va avea loc exclusiv online luni, 21 decembrie 2020.


Tinerii artiști implicați în proiect sunt dintre cei care au aplicat pentru concursul #contactless Art Wall, inițiat de Galateca în primăvara acestui an și pentru apelul de proiecte Arta la intrare. Schimbare, manifestare programată să se desfășoare în aprilie 2020.

Proiect inițiat și organizat de galeria Galateca
Co-organizator: Asociația culturală Neo Art România
Parteneri Centrul Cultural Expo Arte
Parteneri media Biz, modernism.ro, agentiadecarte.ro, Radio Romania Cultural, Kreatoria
Acest proiect face parte din programul de susținere a galeriilor de artă din București inițiat de Primăria Capitalei prin Direcția Generală de Arhitectură Peisagistică și Monumente de For Public și Centrul Cultural Expo Arte.
#galateca,#contactlessartwall #galerievirtuala, #art #separatdarimpreuna #doaronline #artonline #expoarte #galatecagallery #neoart #neoartromania #niciozifaraarta #artaincarantinaRomână