Vernisaj “Studiu?” de Mihai Anton

Singurul fotograf independent din Romania care apare in Catalogul Lürzer’s Archive – 200 cei mai buni fotografi din lume, ediția 2023/2024, va expune fotografiile premiate la Bucuresti, in perioada 22-29 noiembrie, pe simezele galeriei Galateca.

Joi, 23 noiembrie, incepand cu ora 19, Galateca vernisează expoziția de fotografie a artistului Mihai Anton, ”Studiu?”, un proiect Ars Mater Gallery. Curator Steluța Roșca Stănescu.

“Studiu?”, titlul acestei serii de fotografii este o întrebare plină de curiozitate pentru că această stare îl definește pe Mihai Vladimir Anton în fiecare moment al vieții.
Prin compozițiile cu naturi moderne, Mișa, așa cum i se mai spune artistului, se joacă cu voluptate la limita dintre fotografie și pictură. Aerul flamand al lucrărilor sale provoacă o nostalgie odihnitoare, incitând în același timp prin contemporaneitatea obiectelor și ființelor surprinse în imagini.

Mihai Anton este scenograf, pictor, publicitar, fotograf. O parte dintre fotografiile cuprinse în această colecție sunt premiate și publicate în Catalogul Lürzer’s Archive – 200 cei mai buni fotografi din lume, ediția 2023/2024. Expoziția poate fi vizitată în perioada 22 – 29 noiembrie 2023.