Vernisaj Time Rush. CENSORED. Genu Berlo

Galeria Galateca invită publicul, joi, 9 septembrie, ora 18:30 la vernisajul expoziției personale Time Rush. CENSORED. a lui Genu Berlo.

➢ Noua abordare – Time Rush. CENSORED

De această dată, în cadrul spațiului Galeriei Galateca, va fi prezentat nucleu central, corpusul de lucrări care a generat procesul de cenzură; mai exact vor fi expuse lucrările care au surse de inspirație biblice, redate în structuri vizuale ”necanonice și non-dogmatice”, dar și seria de nuduri care au contrariat spiritele pudibonde.

Expoziția integrează o selecție de lucrări, care revin în atenția publicului, de această dată fiind expuse cu precădere lucrările care au stârnit controverse, care au generat reacții dintre cele mai diverse, de la cele viscerale până la argumente care vizează complexa problematică a libertății de exprimare. Expuse pentru prima dată în cadrul Centrului Cultural Palatele Brâncovenești de la Porțile Bucureștiului – Mogoșoaia, pentru o perioadă scurtă de timp, până la cenzurarea totală a expoziției din motive religioase, lucrările lui Genu Berlo au fost subiectul central pentru o serie de dezbateri publice și publicații de presă, care au documentat acțiunile de cenzură și limitare a libertății de exprimare demarate împotriva demersului artistic asumat de artist.

Expoziția rămâne deschisă între 9 și 25 septembrie.