Apel de proiecte ARTA LA INTRARE

Vino alături de Asociatia Culturala NeoArt Romania in proiectul ARTA la intrare. Editai a II-a . Identitar si lucrarea ta poate să fie parte din noul traseu urban, pe harta cu 23 de spaţii, dîn București, Iași, Cluj și Râmnicu Vâlcea.

Proiectul se derulează în perioada 31 octombrie – 15 decembrie, cuprinzand o serie de evenimente  Artist talk,vernisaj şi Gala de premiere.

Lucrările vor fi selectate de către un juriul format din specialiști din zona artei și comunicării, beneficiind de un concept curatorial special realizat de echipa de proiect.  Artiștii participanți trebuie să aibă sub 35 de ani, sau să fie absolvenți de universități de artă de cel mult 5 ani și vor proveni din toate mediile de exprimare artistică: pictură, sculptură, arte aplicate, instalație, gravură, design, foto-video etc.

Tema lucrărilor: IDENTITAR

Artiștii interesați trebuie să depună toate documentele la adresa de e-mail contact@neoartromania.ro, până duminică, 28 octombrie,ora 24.00, cu mențiunea,

Detalii despre conditiile de participare regasiti pe www.neoartromania.ro

Rezultatul selectiei va fi anunțat la data de 29 octombrie.

Parteneri strategici : Institutul Cultural Român, Uniunea Artiștilor Plastici din România, Universitatea Națională de Arte din București, proiect co – finantat de Ministerul Culturii si Identitatii Nationale.