Maiastra, nasterea unei lumi

 • Vernisaj – Noaptea de Sanziene

 • Maria Constantinescu

  Maria Constantinescu

  Artist vizual Tron cu Maica Domnului Torcand – pictura pe sticla (prin transparente) cu foita de aur si argint, 2013 Bunavestire – pictura pe sticla cu foita de aur si argint, 2013 Tunelul timpului – instalatie din sase marame, 2012 Cubul de sticla cu fus – instalatie, 2012 “A fi … mai mult »

 • Printre picaturi

  Printre picaturi

  Instalatie realizata de scenografa Cristina Milea in colaborare cu artistul vizual Iulia Nastase. Cele peste 100 de picaturi de sticla sunt realizate manual de Iulia Nastase. Materialele utilizate sunt din fibre naturale tesute in Romania, oferite de fabrica Prodin. Arca este realizata din 350 metri de fibre naturale romanesti, in, … mai mult »

 • Dorina Horatau

  Dorina Horatau

  Artist visual 1.Lucruri de altadata Lucrare premiata la Salonul Arte in Bucuresti, editia a III-a, organizatori: U.A.P.R si Serviciul Cultura – Directia Cultura a Primariei Municipiului Bucuresti, Galeria Orizont; Lucrare prezentata in cadrul expozitiei personale REVIVAL/ Colare si racolare a urmelor din trecut, Casa Ion Mincu/ Sediul O.A.R./ Ordinul Arhitectilor … mai mult »

 • Fotografie si Mare

  Fotografie si Mare

  Fotografie si Mare Dan Cristian Mihailescu M-am nascut intr-o zi de joi la rasaritul soarelui, ora 5 dimineata. Dupa cateva zeci de ani persist in a cauta acea stare periodic, in fapt o stare de renastere. Pentru asta ii sunt recunoscator pasiunii mele fotografia, care mi-a aratat viata dar in … mai mult »

 • Colectia Ioan Sorin Apan

  Colectia Ioan Sorin Apan

  Expozitia ”Maiastra, Nasterea unei lumi”, deschisa in perioada 23 iunie – 29 august gazduieste timp de doua luni Hubul Cultural Maiastra, propunandu-si sa fie o platforma interactiva de sustinere a valorilor identitare, o serie de workshop-uri, performance-uri si conferinte urmand sa fie gazduite in acest spatiu. Colectia Ioan Sorin Apan … mai mult »

Anniversaire, salonul de arta si design de la Galateca se prelungeste pana pe 25 ianuarie. Vestile bune nu se opresc aici: vom pastra reducerile de 33% la produsele selectate in toata aceasta perioada!

Program Anniversaire
Descopera primul salon de arta si design din București!
Intre 30 noiembrie - 11 ianuarie, doar la Galateca - „Anniversaire”, editia 1.

Evenimente speciale:

 • Vernisaj Anniversaire: 6 decembrie, ora 19.30
 • Weekend Fashion@Galateca: 5-7 decembrie
Lansare colectie „Montparnasse”
Lansare Mihaela Cretescu „Rochia cu 10 fețe”
Fashion happy hour, intre 15.30 - 18.30, cu discounturi surpriza.

 • Made in RO Sneak Peek by DESIGNIST: 12 decembrie
 • White Friday: 13 decembrie
13% cadou la produse selectate
Ladies night, intre 20.00 - 24.00, cea mai lunga seara de cumparaturi de sezon pentru doamne
Lansare Le Petit Indigent, colectie capsula Galateca.

 • Weekend ceramica @Galateca: 13-14 decembrie
Lansare UnaCaLuna, colectie capsula Galateca si brad creat de designer
Lansarea noii colectii Seletti.

 • Weekend arta @Galateca: 20-23 decembrie
Cele mai frumoase cadouri de arta la preturi speciale.

Artistii si designerii care fac parte din conceptul Anniversaire:
Mircea Roman, Aurel Tar, Simon Henwood, Predrag Popara, Mircea Nechita, Vlad Țenu, Elena Copuzeanu, Giulian Dumitriu, Pisica Patrata, Agnes Keszeg, Arh. Radu Teaca, Adelina Ivan, Cristian Samfira, Murmur, Marie Nouvelle, Alice Boutique, Fandacsia, Carla Szabo, Muuto, Ango, Pols Potten, Leitmotiv.