Primavera@Galateca

Primavera@GalatecaLuna martie incepe cu Primavera, prima editie a salonului de martisor de la Galateca. Pentru ca vrem sa ne bucuram impreuna de venirea primaverii, intre 28 februarie si 8 martie inauguram un nou concept de salon, care va reuni design vestimentar, bijuterie de autor si arta la preturi accesibile.

Doar la Galateca veti putea descoperi noile colectii de primavara-vara sau piese de sezon semnate de cei mai talentati designeri: Murmur, Le petit indigent, Adelina Ivan, Claudia Castrase, Sandra Galan, Cristian Samfira, Atelier Atu, Mihaela Cretescu, Aerwear, Rad Playground si Florentina Giol. Puteti asorta tinutele lor cu bijuterii minunate, create de designeri pasionati: Expression (by Alexandra Ungurelu), Lady Magpie, Carla Szabo, Fashion Machine, Raluca Buzura, Romana Topescu, Moogu, Noha Nicolescu, Roua de argint. Tot la Galateca veti putea admira si lucrari de arta in ton cu primavara, desenate de Aitch, Loreta Isac, Alice, Cristiana Radu, Cris Barsony, Adriana Mihaela Gheorghe, Georgiana Chitac, Amalia Dulhan si Iulia Costache, precum si creatii florale semnate de Iris si Andreea Banita.

In acelasi timp, Primavera este un loc cu o atmosfera speciala, in care se vor intampla diverse evenimente conexe, dedicate clientilor fideli si iubitoarelor de frumos, dar si o initiativa demarata in parteneriat cu diverse industrii si domenii creative din zona, in vederea sustinerii reciproce.

Si ca sa va facem putin curiosi, va marturisim ca va asteptam cu si mai multe surprize la Primavera! Va spunem doar una dintre ele: expozitia semnata de Vlad Tenu, “Glimpses of Infinite Symmetry”, se prelungeste pana pe 8 martie. Asa ca prima editie Primavera se va desfasura in decorul fabulos al instalatiilor semnate de Vlad Tenu.

Primavera isi propune sa devina o adevarata traditie in seria evenimentelor initiate de Galateca. In plus, manifestarea se inscrie in seria proiectelor care sustin talentele din designul romanesc, o initiativa in care galeria Galateca isi doreste sa investeasca pe termen lung.