SELENIT – LANSARE DE STARE

poster selenit cu textIn data de 9 Martie, incepand cu ora 18:00, va avea loc primul eveniment din seria parteneriatului Galateca – UNARTE, un eveniment de moda inedit, „SELENIT”, propus de studentii anului 3, sectia Moda, UNARTE, sub coordonarea lector univ dr. Ioana Sanda Avram si gazduit de galeria Galateca.

Evenimentul se inscrie in cadrul anului jubiliar „150 de Ani de Invatamamt Superior de Arta”. Studentii UNARTE propun un nou model de eveniment – „lansarea de stare” – care presupune prezentarea unei tendinte de moda, intr-o forma traita „live”, intr-un spatiu creat special ca sa inspire.

Desi „SELENIT” este numele unei colectii de moda, este extins la nivel multisenzorial: eveniment, vestimentatie, un intreg areal cultural si o serie de instrumente, ce tin de stilul de viata si de relatia tinerilor creativi cu lumea in care traiesc. Acest proiect a generat o adevarata comunitate creativa si s-a depus un efort considerabil in a antrena „actori” din toate domeniile semnificative ale culturii. Colectia vestimentara lansata, tine atat de cultura si arta, cat si de noi forme de exprimare, care ating toate simturile.

Proiectul ”SELENIT” propune o altfel de abordare a conceptului de eveniment de moda, in care arta, social media, stilul de viata, tehnologia si promovarea contribuie la experimentarea unei stari firesti a viitorului posibil.

Alaturi de noi si de colaboratorii nostri, Vlad Tenu, Maria si Mihai Balabas, VJ Cote, Chef Lucian Petre, Alina Popa (NO NO NO), Andreea Mihalcea & Andrei Luca impreuna cu un grup de studenti ai Universitatii Nationale de Arta Teatrala si Cinematografica „Ion Luca Caragiale” din Bucuresti, Andreea Tanasescu, Alex Vlad Covaci, Crisa Crivaran, Laura Bonciu, publicul va putea participa si influenta direct procesul prin care se materializeaza o stare in viitor. Intrare libera.

Galerie