Trupa ‘Swans’, titanii muzicii post-punk, la Noaptea Muzeelor

18.05.2013

Galateca18mai2Sambata 18 mai, la Noaptea Muzeelor, galeria Galateca a organizat in premiera proiectia documentarului ‘The Seer Live’ a trupei Swans. Acest eveniment s-a bucurat atat de prezenta intregrala a membrilor trupei, cat si a autorului documentarului, artistul britanic Simon Henwood.

Michael Gira, Norman Westberg, Christoph Hahn Phil Puleo, Thor Harris, Christopher Pravdica, alaturi de Simon Henwood, a carui expozitie a fost vernisata recent la Galateca, au participat la o sesiune de intrebari si raspunsuri cu publicul si au semnat autografe, pentru prima oara in formula completa.

Acesta a fost doar debutul unei nopti efervescente, in care peste 2000 de vizitatori au fost incantati sa descopere originalul proiect multimedia din galeria Galateca, „Henwood Library – Din dragoste de carte si de arte” semnat de Simon Henwood. Expozitia marcheaza primul avanpost international Henwood Library cu o selectie interesanta de carti tiparite de editura britanica, alaturi de diferite obiecte de arta si design aflate in gallery shop-ul NeoGalateca.

Fanii trupei Swans, sosita in Romania pentru a sustine un concert in Club Control, pot achizitiona din gallery shop si ultimul lor album cu autograf, considerat de critica fiind cel mai bun de pana acum.

Galateca este deschisa si de Noaptea Alba a Galeriilor, cand organizeaza o serie de proiectii video semnate Simon Henwood, intr-un proiect multimedia de exceptie.

Intrare libera

Galerie