Vernisaj expozitie de fotografie de moda „FASHION TEN: Primii 5”

afisgalatecalowMiercuri 20 noiembrie, ora 19.00, in seria evenimentelor AVANPREMIERE, la Galeria de arta contemporana si design Galateca – sub constelatia „NeoGalateca Fashion”, va asteptam ;la vernisajul expozitiei de fotografie de moda „FASHION TEN: Primii 5”,ce promov eaza lucrarile fotografilor Dan Andrei, Vali Barbulescu, Andreea Retinschi, Vlad Birdu si Eduard Mariut.

Ajuns la a doua editie, „FASHION Ten” este un proiect de descoperire si sprijinire a tinerilor fotografi de moda, initiat si sustinut de Alin Galatescu.

In acest an, NeoGalateca s-a alaturat demesului de promovare a tinerilor artisti romani, expozitia marcand debutul evenimentelor „NeoGalateca Fashion”.

„Eu cred in valoarea tinerei generatii de cautatori de frumos in aria modei de valoare. Ei au nevoie de sprijinul nostru. De aceea am initiat acest proiect prin care, in momentul cand un tanar fotograf imi atrage atentia prin calitatile sale, ii pun la dispozitie toate elementele necesare realizarii unui shooting de anvergura, prin care aceste calitati sa se poata exprima optim. Aduc impreuna fotograful cu designeri de moda si de accesorii, hair-stilisti, make-up artisti, in locatii speciale. Creez astfel cadrul de manifestare la parametrii inalti ale calitatilor pe care le-am remarcat in prealabil, ca premise ale unui posibil stil viitor al tanarului fotograf”. (Alin Galatescu)

Vernisajul de miercuri, este prima mostra publica, expozitionala, a proiectului „FASHION Ten”
si prezinta lucrari din cadrul proiectului „FASHION Ten” din 2012 si 2013 ale fotografilor: Dan Andrei , Vali Barbulescu, Andreea Retinschi, Vlad Birdu si Eduard Mariut.
Curatorul expozitiei este Alin Galatescu, cu sprijinul tanarului fotograf Dan Andrei si al echipei NeoGalateca. Expozitia este realizata in colaborare cu „NeoGalateca Fashion”, conceptul dedicat industriei de profil autohtone. Partenerul traditional al „FASHION Ten” este DIVA Hair.