Vernisaj „Motherverse”

12.07.2023

Ars Mater Gallery și Galeria Galateca vă invită miercuri, 12 iulie 2023, ora 19:00 la vernisajul expoziției artistei Sabina Tupan, Motherverse curatoriată de Steluța Roșca Stănescu.

O serie de șapte picturi pe pânză și nouă acuarele prin care artista Sabina Tupan exploreaza maternitatea și politica din jurul unui parinte singur de gen feminin, într-un context autobiografic.

Colectia “Motherverse” este compusa din 16 narațiuni individuale care ne dezvăluie o mamă singură aflată în spațiul domestic. Ea este atât creatorul acestor universuri ciudate și variabile, cu nuanțele lor ritualice, cât și subiectul/obiectul lor. Acest metavers nou creat este guvernat de personaje naive umane și non-umane. Ele coboară din ficțiune și mitologie și populează universuri distincte în care treburile casnice sunt impregnate de magie.

Expoziția rămâne deschisă în perioada 10 iulie – 23 iulie la Galeria Galateca din str C.A Rosetti, nr 2, București, să vă bucurați de explozia de culoare, de fantezia și tușa Sabinei TUPAN.

Parteneri media: modernism.roBiz, Agenția C’Artedreamingof.netKreatoria, Propagarta, Aici a stat, Radio România Cultural Cultural, Metropola TV

Cu sprijinul  AQUA Carpatica, Sâmburești

www.galateca.ro / www.facebook.com/GalerieGalateca/ www.instagram.com/galateca/