Vernisaj “RONATIV 3 Gratii” @Galateca

10.04.2014
AFISJoi, 10 aprilie, incepand cu orele 19.30 va avea loc la GALATECA vernisajul expozitiei “RONATIV 3 Gratii”, expozitie de design ceramic generatoare de dialog indentitar, semnata Catalin Nastasoiu.
„Gratiile”, precum si alte executii ale conceptului RONATIV, au acelasi ADN grafic – conturul hartii Romaniei – si sunt inspirate de pretuirea pentru femeia apartinatoare acestui spatiu.
Pe langa valoarea intrinseca a expozitiei, noutatea pe care o aduce 3 Gratii este aducerea din mediul virtual în spatiul expozitional a unui proiect care initial a starnit conversatii pe Facebook, Instagram si Twitter.
CATALIN NASTASOIU este un artist de origine romana, nascut la Buzau si stabilit din 2001 la New York. In calitate de artist vizual si designer a colaborat cu Media Pro, CME, PricewaterhouseCoopers, Paramount Pictures, New York University, Production Resources, Loews Communications, HKM Productions, R&R Live, Canon, CNN International si cu nume din lumea artei si designului, precum Christophe de Menil sau Joe Doucet.