Week-end cu jocuri si joaca la NeoGalateca

25.07.2015

Caravana cu jocuri

NeoGalateca, impreuna cu partenerul sau Asociatia Institutul de Management si Dezvoltare Durabila (IMDD) va invita in acest week-end sa va bucurati de o zi cu jocuri, joaca si multe surprize in inima Bucurestiului, pe Str. C.A. Rosetti nr. 2-4. Astfel, sambata, 25 iulie, vom gazdui echipa HappyColor si a lor Caravana cu jocuri si proiectul In tara emotiilor realizat de Irina Neacsu, Gabriela Marginean si Galeria Galateca.

Daca nu ati plecat inca in vacanta si faceti ultimele pregatiri de calatorie, va asteptam sambata intre orele 11 – 19, sa petrecem impreuna o zi de poveste,  in care veti avea ocazia sa testati o multime de  jocuri pentru toate gusturile: jocuri de strategie, jocuri de memorie, de logica, jocuri de indemanare si de fantezie.

Jocurile Caravanei  sunt pentru toate varstele si pot incununa o zi perfecta de vacanta, dupa drumetii sau alte activitati, adunand atat copiii cat si adultii laolalta.

Intrarea la eveniment este libera iar la sfarsit vom avea si o tombola la care puteti castiga un joc. Inscrierile se fac prin email la adresa galerie@galateca.ro.

Va asteptam cu drag !